15. märtsi Buum – igaühe-investeerimissaade alustas!

Peeter Koppel

Täna toome LHV Panga ja Raadio 1 koostöös kuulajateni esimest korda uue interneti-raadiosaate Buum. Tegu on tempoka ja lõbusa finantssaatega, mis suunatud eeskätt eraisikutele; täpsemalt neile, kes on huvitatud oma jõukusele aluse panemisest ning selle kasvatamisest ja säilitamisest. Saate eesmärk on nii tekitada huvi investeerimisvaldkonna vastu kui anda selleks praktilisi teadmisi.

Buumi stuudios olid täna ajakirjanikud Ede Schank Tamkivi ja Mart Parve ning ekspertidena Erki Kert LHV Pangast ja Peeter Koppel SEB Pangast. Saate esimeses osas anname ülevaate läinud nädala majandusuudistest nii Eestist kui maailmast, teises pooles aga jagab Peeter Koppel ideid ja soovitusi, kuidas investeerimise ja säästmise kaudu järeltulevale põlvele ülikooliraha koguda.

Saate lõpetab Andres Kask Investeerimiskooli rubriigiga, kus ta räägib täna sellest, kuidas investeerida väikese rahaga.

Buum on eetris kord nädalas ning jõuab sinuni taas järgmisel teisipäeval.