2. jaanuari Buum: kuidas investeerivad Eesti äriinglid

 

Tänases Buumis oli külas Ivar Siimar Eesti Äriinglite Assotsiatsioonist, kes rääkis sellest, kes või mis on äriinglid, kuidas Eesti äriinglid on nüüd koondunud ühtsesse organisatsiooni ning investeerivad Eesti alustavatesse ettevõtetesse.

Mis on ingelinvesteering, kuidas erineb riskikapitalist? Kas tegu on äri, missiooni või hobiga? Kuidas äriingel otsustab, millesse investeerida? Mis on tüüpilised vead, kuidas toimuvad tüüpilised kõrbemised? Kellel on huvi investeerimise või investeeringute saamise vastu, leiab Eesti äriinglid nende assotsiatsiooni kodulehelt estban.ee.

Saates veel:

  • USA eelarvekuristiku vältimises sammuke edasi – Senat kinnitas kava
  • Kelle huvide eest investeerimispangad siis õigupoolest seisavad (Facebooki näitel)
  • Maailma finantsturud tegid aastal 2012 muljetavaldava kasvu, miks?
  • Hea aasta oli ka Eesti II samba pensionifondidel
  • Täna jõustus EL-i riikide eelarvedefitsiiti ja võlga piirav fiskaallepe