Rada Vabaks 11: Müügiäss teenib firmajuhist rohkem

Olle-Tischler

Olle Tischler

 

“Hea kaup müüb ennast ise,” arvavad osad ning põlastavad müügimehi. “Eestlane ei oska müüa!” pareerivad teised ning ironiseerivad, et Eesti müügimehe jaoks tähendab aktiivne müük seda, et ta läheb hommikul kontorisse ja hakkab aktiivselt klienti ootama.

Tänase saatekülalise Olle Tischler’i, Oracle Eesti juhi ja Tehnopoli mentori arvates on müüki raske ületähtsustada – müük toob nii raha majja kui aitab ettevõttel klientide kohta õppida. Seetõttu ütleb ta, et tegelikult peaks kogu ettevõte mõneti müügiga tegelema, eesotsas ettevõtte juhtkonnaga. Saates kuuleb ka praktilisi soovitusi selle kohta, kuidas häid müügimehi värvata, kuidas neid motiveerida ning kuidas asjatundlik müügitöö käima peaks. Saadet rahastatakse läbi Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse, Euroopa Liidu Sotsiaalfondi vahenditest.