Rada Vabaks 19: Kuidas müüa ettevõtet?

Ojasaar

Nagu Tallinna linn, nii ei saa ka ükski ettevõte kunagi päris valmis. Kuid kui kõik läheb plaanide kohaselt, võib ettevõte saada ühel heal päeval müügivalmis – see tähendab, et asutajad võivad müüa ettevõtte uutele omanikele ning asuda ise uut ettevõtet rajama või otsida uusi väljakutseid väljastpoolt ettevõtlust. Kuidas ettevõtet müüa, sellest olemegi kutsunud rääkima Yrjö Ojasaare Solon Partners’ist. Anname ülevaate sellest, kust leida ostjaid, kuidas ettevõtet müügiks ette valmistada ja mis määrab ettevõtte hinna ning puudutame kõiki muid firmamüügiga seotud küsimusi.

Saates viitame esitlusele, kust leiab näitajaid ettevõtte hinnastamiseks: http://www.slideshare.net/dmc500hats/startup-metrics-for-pirates-long-version

Saadet rahastatakse läbi Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse, Euroopa Liidu Sotsiaalfondi vahenditest.