7. jaanuari Puhata ja mängida: Nädalalõpuboss tuleb taas ja mängumuusika erisaade

Nädalalõpuboss elab! Räägime täpsemalt mis saab meie youtube kanalis sellel laupäeval.

2016 on läbi ning aeg on külla kutsuda sõbrad ja arutada nendega eelmisel aastal toimunut, sedapuhku ka samal ajal mängides. 7. jaanuaril, laupäeval, algusega kell 13.00 alustame pika striimiga mis kestab kella kaheksani välja! Kuidas kõik kulgema saab, jääb näha, aga on kindel, et lõbus saab olema.

 

Lisaks on ka aeg mängumuusika erisaateks, kus sedapuhku leiab järgmised lood: Mick Gordon – BFG Division (DOOM), Perturbator – Tactical Presicion Array, Brian Gibson – Triangle (Thumper),  Disasterpiece – The Last General (Hyper Light Drifter), 65daysofstatic – Supermoon  (No Man’s Sky), Chris Remo – Canyon Sunset (Firewatch), Jonathan Geer – Tropos (Day)(Owlboy), Takeshi Furukawa – Hanging Gardens (Last Guardian), Frida Johansson & Henrik Oja – Halling (Unravel), Toby Fox – Dogsong (Undertale).