2.09 Restart: Stuudios on Sten Tamkivi ja räägib ära Teleporti müügi rääkimata loo

 

Restart on suvepuhkuselt tagasi ning meie selle hooaja esimene saade on tegelikult ühe eelmisest hooajast üles jäänud võla klaarimine. Mis juhtus Teleportiga?

Stuudios on Teleporti asutaja Sten Tamkivi, kes räägib, kuidas ta Teleporti-nimelist idufirmat ehitas, millised olid tema plaanid ning kuidas ja miks läks nii, et Teleport maandus hoopis ühe teise idufirma koosseisus, mitte ei jätka iseseisva firmana.

Millised on Teleporti omandanud MOVE Guidesi plaanid Eestis ja mis on seal sellist, mis Stenil silma särama paneb? Kui lihtsalt või raskelt tuleb firmaloojal otsus oma firma oma käe järgi üles ehitamise plaanist loobuda? Kas Teleport oli siis lõpuks ikkagi edulugu või läbikukkumine?

Saatejuhid Henrik Roonemaa portaalist Geenius.ee ning Taavi Kotka.

Foto: PM/Scanpix