10. oktoobri Digitund: iPhone 4S – milleks viriseda?

iPhone 4S Siri

foto: www.apple.com

Tänases Digitunnis räägivad Henrik Roonemaa ja Mart Parve, miks Apple tegi vastupidiselt paljude ootustele iPhone 4S turule toomisega just väga õige sammu. Riistvaraliselt on uus iPhone eelmisest sõna otseses mõttes kordades parem ja tarkvaralised uuendused eesotsas Siriga on väga vinged. Meie seisukoht on, et iPhone 4S on kahtlemata endiselt number 1 pakkumine turul.

Saate pikas teemas täna: chippimine, flashimine, OBD – terminid tänapäevase autotuunija leksikonist. Digitunnil on külas Viljar Mäesepp VKM tuuningust, kes räägib meile häkkimisest autoajusse. Küsime, kuidas oma igapäevaautot saab sel moel lasta paremaks saab teha ja kas tõesti pole vaja näppe määrida? Kuidas suhtuvad tarkvara muutmisse autoesindused ja kas garantii jääb kehtima?

Mart räägib meile ka oma Bluetoothiga jubinast, mis käib auto OBD-porti ja edastab igasugu huvitavaid parameetreid tema iPhone’ile.

Räägime ka sellest, et Šveitsi vitamiiniinstituudi teadlased on teinud kõvasti tööd ja tulnud järeldusele, et kui filmidelt ja muusikalt DRM maha võtta, siis see vähendab piraatlust.

Glen proovis Sony Ericssoni vee-, tolmu- ja tuulekindlat Xperia Activet, mille saate ajaks toimetuse lauale veega täidetud kruusi panime :)

 

Koolirubriik: kuidas õhtune arvutikasutamine silmasõbralikuks muuta.

Kuula saadet otse siit lehelt või lae mp3 oma arvutisse: http://media.kuku.ee/digitund/digitund20111010.mp3