28. novembri Puhata ja mängida: Far Cry 4 ja sügisesed allahindlused

FC4_Screen_OW_RhinosTänases saates räägime pikemalt Far Cry 4-st, mida me kõik oleme jõudnud erinevate platvormide peal proovida ning viskame pilgu peale nädalavahetuse allahindlustele.

Uudistes aga räägime sellest, et Ubisoft proovib oma Assassin’s Creed: Unity fopaad päästa, pakkudes Season Passi ostnutele uusi ja häid mänge. See pole aga ainukene katkine mäng, kehvasti on ka Halo Collectioni mitmikmänguga ja räägime veel sellest, et DayZ saab valmis alles 2016. aastal ja selle hind tõuseb.

Far Cry 4 on hea, selles oleme me üsna ühel moel, aga lahkame mängu päris pikalt. Lisaks räägime veel Sunset Overdrive’ist, Tales from the Borderlandsist, The Binding of Isaac: Rebirthist ning Geometry War 3-st ja Goat Simulator MMO-st.

Ostusoovitusi on sel nädalal mitu, Steamis on käimas allahindlused, Blizzardi mänge saab väga odavalt ja ka Originis on hinnad praegu väga head.